Vi har allt för ditt marsvin

Köp marsvin, marsvinsfoder och marsvinstillbehör

Vår marsvinsavdelning i Malmö och Lomma

I våra butiker i Malmö och Lomma finner du en speciell avdelning dedikerad till marsvin, där du kan köpa marsvin samt alla nödvändigheter för att ge dina marsvin ett lyckligt och hälsosamt liv. På Zoogiganten lägger vi stor vikt vid kvalitet och omsorg i urvalet av våra djur. Vår gnagaravdelning är ett hem för flera bedårande marsvin, vars välmående och hälsa är vår främsta prioritet.

Utöver försäljning av dessa förtjusande små djur, erbjuder vi även ett brett sortiment av marsvinstillbehör. Från näringsrikt marsvinsfoder till underhållande och stimulerande leksaker, har vi allt som behövs för att ditt nya husdjur ska trivas i sitt nya hem. Vårt engagerade team är alltid tillgängligt för att ge expertis och råd, för att säkerställa att du och ditt nya husdjur kommer igång på bästa möjliga sätt.

Köp marsvin, marsvinsfoder och marsvinstillbehör hos oss - vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta din nya lilla vän!

Kontakta Zoogiganten för tips och råd om marsvin

Behöver du tips eller råd om marsvin? Tveka inte att kontakta Zoogiganten – vårt team av experter är alltid redo att hjälpa dig med ditt marsvin!

Hotell och salong

Hos oss hittar du en kombination av förstklassiga boendealternativ och professionell skötsel som garanterar din fyrbente lille väns välmående och lycka. Gnagarpalatset Hotell och Gnagarsalongen är en unik destination för alla marsvinsägare som söker det allra bästa för sina marsvin.

Gnagarpalatset smådjurshotell

Behöver du överlåta ditt marsvin måste du känna dig trygg med att ditt marsvin tas hand om. Vi erbjuder en helhetslösning där vi ser till att ditt marsvin har det bra.

Gnagarsalong

Är det dags för din lilla pälsklädda vän att få en klippning eller kanske lite extra omvårdnad? Då har du kommit rätt. Välkommen till Zoogigantens Gnagaresalong! På Zoogiganten förstår vi att ditt marsvin är en viktig del av familjen och förtjänar all den kärlek och omsorg som de kan få.

Vi utför kloklippning, visar dig hur du klipper ditt marsvins klor i kloklippskolan och en mer ingående deluxebehandling där vi badar, klipper, erbjuder pälsutredning, avfällning och borstning ditt marsvin utifrån behov.

Har du någonsin tänkt på hur ditt marsvin skulle se ut med en riktigt snygg frisyr? Eller behöver din gnagare en pälsutredning? Kanske är det dags för en komplett avfällning eller bara en vanlig kloklippning? Oavsett ditt behov, har vi en lösning. Vi erbjuder en rad tjänster, för att se till att din vän ser och känner sig sitt allra bästa.

Så vad väntar du på! Boka en tid idag och låt oss ta hand om din gnagande vän på bästa möjliga sätt. Vi ser fram emot att välkomna er till Zoogigantens Gnagarsalong!

Aktiveringsleksaker

För att skapa en stimulerande vardag för marsvin är våra hagar och burar berikade med aktiveringsleksaker, naturgrenar samt har möjlighet för insyn till de andra marsvinens inhägnad om detta önskas.

Behagliga utrymmen

Vi har både innehagar, inneburar, utehagar och uteburar. Våra stora hagar och större burar gör att marsvinen får lov att sträcka på benen. UV-lampor och dagsljus gör att lokalen får ett naturligt ljus för gnagarnas hälsa.

Mat

Lunch för ditt marsvin serveras genom valfritt marsvinsfoder från butiken efter ert val. Vi har kvalitetsfoder från Oxbow och Versele Laga med flera alternativ på menyn. Vi erbjuder ekologiskt hö från Skåne för de kräsnaste höätarna. Självklart ingår vitamin och mineraltillskott. För marsvin med specialkost kommer vi överens om detaljerna innan inflyttning.

Skötselråd för marsvin

Att välkomna ett marsvin i ditt hem är en glädjefylld upplevelse. Eftersom marsvin är sociala husdjur som tycker om att umgås är detta husdjur en fantastisk kamrat. De kan leva mellan 5 och 7 år och är kända för sin sociala natur​​. Att ta hand om ett marsvin är ett ansvarsfullt och givande åtagande. Genom att följa våra skötselråd säkerställer du att ditt marsvin kan må bra och får ett långt, hälsosamt och lyckligt liv. För mer omfattande information och praktiska tips för marsvin, läs vidare om våra skötselråd.

Skötselråd Dvärghamster

Skötselråd Dvärghamster

Så kul att du vill veta mer om oss dvärghamstrar. Vi är ett gäng ganska olika små vänner av olika arter – men vi ska försöka få till ett gemensamt skötselråd här.
Skötselråd Guldhamster

Skötselråd Guldhamster

Hej kompis! Så kul att du vill veta mer om oss guldhamstrar. Vi är fantastiska små djur som hittar på mycket kul. Hoppas du kan skapa en riktigt fin värld i min bur, då jag blir riktigt glad.
Skötselråd Kanin

Skötselråd Kanin

Visste du att jag kan bli mellan tio och tolv år gammal? Det finns många olika kaninraser. En del är jättestora och väger nästan tio kilo, andra är jättesmå.

Varför välja ett marsvin som husdjur?

Marsvin är underbara husdjur som utstrålar värme och vänskap. Eftersom marsvin är sociala och vänliga i sin natur är de perfekta för att skapa en djup och kärleksfull relation med sina ägare. Dessa små djur är inte bara sällskapliga, men även fascinerande att observera och interagera med.

Marsvinets anpassningsförmåga till olika hemmiljöer och deras lekfulla natur gör dem till ett fantastiskt tillskott till varje familj. Att välja ett marsvin som husdjur berikar hemmet med glädje och kamratskap.

Generell information om marsvin

Olika marsvinstillbehör hos Zoogiganten

På Zoogiganten hittar du ett brett sortiment av tillbehör anpassade för marsvin. Vårt utbud omfattar allt från näringsrikt marsvinsfoder som uppfyller deras specifika näringsbehov, till bekväma boenden och roliga leksaker som erbjuder både mental och fysisk stimulans. Vi tillhandahåller också viktiga vårdprodukter som borstar och klotänger, för att säkerställa att ditt marsvin håller sig friskt och lyckligt.

Varför köpa ditt marsvin hos Zoogiganten?

När du väljer att köpa ditt marsvin hos Zoogiganten, väljer du en partner som lägger stor vikt vid djurens välfärd och hälsa. Vi erbjuder inte bara friska och väl omhändertagna marsvin, utan också expertkunskap och rådgivning för att garantera att du och ditt nya husdjur får den bästa möjliga starten. Hos oss kan du vara säker på att du hittar en kärleksfull och lämplig följeslagare för ditt hem.