Skötselråd Dvärghamster

Skötselråd Dvärghamster

Så kul att du vill veta mer om oss dvärghamstrar. Vi är ett gäng ganska olika små vänner av olika arter – men vi ska försöka få till ett gemensamt skötselråd här.
Skötselråd Guldhamster

Skötselråd Guldhamster

Hej kompis! Så kul att du vill veta mer om oss guldhamstrar. Vi är fantastiska små djur som hittar på mycket kul. Hoppas du kan skapa en riktigt fin värld i min bur, då jag blir riktigt glad.
Skötselråd Kanin

Skötselråd Kanin

Visste du att jag kan bli mellan tio och tolv år gammal? Det finns många olika kaninraser. En del är jättestora och väger nästan tio kilo, andra är jättesmå.
Skötselråd Möss

Skötselråd Möss

Vi möss är fulla av energi och nyfikenhet, så vi är supertrevliga kompisar. Lägg mycket energi på att skapa ett fint hem till oss så ska vi se till att du får något riktigt mysigt att titta på.
Skötselråd Gerbil

Skötselråd Gerbil

Jag är en gerbil och vill att allt ska gå fort. Utom läskiga saker såklart. Du kanske har hört att jag kallas ökenråtta? Det gör jag också. Kärt barn har många namn.
Skötselråd Marsvin

Skötselråd Marsvin

Så kul att du är intresserad av att skaffa marsvin! Jag är ett fantastiskt trevligt husdjur som gärna umgås och pratar med höga pip om du kommer med en godbit till mig.
Skötselråd Tamråtta

Skötselråd Tamråtta

Råttor är smarta, pigga djur som är fantastiskt spännande husdjur. De kräver dock mycket av sin ägare för att må riktigt bra. Om du vill ha sociala kompisar att träna, leka med och skratta åt så är...