Veterinär i Lomma

Boka tid online eller per telefon
0721-800 450

Kvalitativ djurvård

På kliniken tar vi emot hundar, katter, kaniner, och gnagare. Vi erbjuder ett brett utbud av kompetens och tjänster. Vi vill att alla ska ha råd med kvalitativ vård för sina husdjur.

Vi erbjuder bl.a avancerad tandvård, mjukdelskirurgi, vaccinationer, besiktning, pass och medicinska utredningar. Vår utrustning är toppmodern med t. ex gasnarkos med övervakning och vi utför även mjukdelskirurgi samt avancerad tandvård och munkirurgi.

Mottagning efter överenskommelse.
Boka tid online eller per telefon 0721-800 450 Har vi inte möjlighet att svara, skicka gärna ett sms. Vi återkopplar så snart vi kan.

CoM Djurklinik

CoM Djurklinik drivs tillsammans av veterinärerna Claes och Marie Ålund på gården Svanabacken i Saxtorp. Från och med sommaren 2021 har vi även kliniklokaler vid Zoogiganten i Lomma där vi kan utföra mjukdelskirurgi och avancerad tandvård samt analysera blod- och urinprover.

Claes är legitimerad veterinär och specialist i hundens och kattens sjukdomar. Han arbetar även på Smådjurskliniken Din Veterinär i Helsingborg där hans specialområden är tänder, kirurgi och bilddiagnostik. 

Marie är legitimerad veterinär och har arbetat med läkemedel för djur under flertalet år. Specialintresserad främst av medicininska fall och beteendeproblematik.