Vi har allt för din reptil

Köp reptiler, reptilfoder och tillbehör

Vår reptilavdelning i Malmö och Lomma

Välkommen till Zoogigantens Reptilavdelning i Malmö och Lomma. Hos oss står djurförsäljning i fokus, och vi är stolta över att presentera vår mångsidiga reptilavdelning i våra butiker i Malmö och Lomma. Denna avdelning är ett hem för en rad fascinerande reptiler, inklusive olika arter av grodor och kameleonter. Här erbjuds en unik möjlighet för kunder att välja bland ett urval av reptiler som är redo att bli en del av en ny familj. Vår prioritet är att erbjuda kvalitativa och hälsosamma reptiler, därför kommer våra djur från lokala, pålitliga uppfödare, vilket innebär att sortimentet kan variera. Om du är ute efter en specifik art, tveka inte att kontakta oss direkt. Våra kunniga medarbetare står redo att hjälpa till och besvara dina frågor. När du tänker på att utöka din familj med en reptil, tänk på Zoogiganten först – din destination för en kvalitativ och varierad djurförsäljning.

Kontakta Zoogiganten för tips och råd om reptiler

Behöver du tips eller råd om reptiler? Tveka inte att kontakta Zoogiganten – vårt team av experter är alltid redo att hjälpa dig med din reptil!

Utforska våra artiklar om reptiler

Hos Zoogiganten är vi inte bara passionerade om att erbjuda kvalitativa reptiler, utan också om att dela med oss av vår kunskap och expertis. I vår artikelbank finner du ett rikt utbud av informativa och intressanta artiklar som täcker allt från skötselråd till intressanta fakta om reptiler. Vår målsättning är att utbilda och inspirera våra kunder, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren reptilägare. Dyk in i vår värld av reptiler och upptäck allt det spännande som dessa djur har att erbjuda.

Vanliga frågor och svar om reptiler

Reptiler är en diversifierad grupp som inkluderar sköldpaddor, ormar, ödlor, och krokodiler. Vårt sortiment kan variera beroende på tillgänglighet och säsong så tveka inte att ringa oss och hör dig för vad vi har inne just nu.

Reptiler är kallblodiga ryggradsdjur som har fjäll, lägger ägg (även om vissa arter föder levande ungar), och andas med lungor. De är kända för sin förmåga att anpassa sig till olika miljöer.

I Sverige är det tillåtet att ha många olika typer av reptiler som husdjur, inklusive vissa ormar, sköldpaddor, och ödlor. Det är dock viktigt att följa lagar och regler som styr vilka arter som är lagliga att hålla som husdjur. Det är också viktigt att säkerställa att man kan erbjuda rätt skötsel och miljö för det specifika djuret.