Undulater, fiskar, kaniner, ormar, ödlor. Detta och mycket mer kan du hitta i våra djuraffärer.

Våra djur

Din nya vän

De djur som tillfälligt bor hos oss kallar vi för våra inneboende. Det är de djur som du kan få köpa med dig hem. Vi är noga med att våra djur har ett tryggt ursprung, därför kommer flera av våra djur från lokala uppfödare. Under tiden djuren bor hos oss ger vi dem de bästa förutsättningarna för att kunna må bra när de flyttar hem till er.

Vi har bland annat kaniner, gnagare, fåglar, reptiler och fiskar, redo i våra butiker för att flytta hem till en ny familj. Tänk bara på att eftersom vi köper in från lokala, pålitliga uppfödare kan sortimentet variera. Om du är ute efter en specifik art är du välkommen att ringa oss innan ditt besök till någon av våra butiker.

"Bara en bit till"

HOTELL - FÖR HAMSTER, GERBIL, DEGU, MUS / DYGN | Endast 99 kr! - Zoogiganten

Glöm inte skötselråden

Att köpa med sig ett djur hem innebär ett stort ansvar. Därför vill vi gärna hjälpa dig med så mycket information som möjligt. Du kan få med dig skötselråd för ditt djur hem och har du några funderingar kring ditt djur är du alltid välkommen att ringa till vår kundtjänst, som lär dig mer om vad just ditt djur behöver. På vår Zoowiki-sida kan du själv hitta skötselråd som kan vara bra för dig att känna till.

Våra djurcenter

Välkommen in till någon av våra center för att hitta din nya kompis. Vi har ett brett utbud av många olika djurslag.

Lomma

På Zoogiganten i Lomma finner du flera olika djurrelaterade tjänster. På vårt djurhotell och dagis erbjuder vi platser till flera olika sorts djur. Salongen friserar både katter, hundar och fåglar. CoM Djurklinik tar emot hundar, katter, kaniner, och gnagare. På kvällar och helger har vi kurser så att du kan vara ditt bästa för ditt djur.

Malmö

På Malmö Jägersro hittar ni en välsorterad butik med både djur, tillbehör och en stor akvarieavdelning. Butiken ligger nära dig som bor i Malmö med omnejd, såväl centrum som Oxie. Du tar dig lätt hit både genom kollektivtrafik och med egen bil från yttre och inre ringvägen. Kom in till oss och träffa vår underbara personal.