FISKAR, AKVARIUM OCH TILLBEHÖR

Sötvattenfisk

Sötvattenfiskar och tillbehör hela familjen

Vi har ett stort sortiment av sötvattenfiskar, akvarium, växter, mat och andra tillbehör för att ni ska kunna skapa ett akvarium med fiskar som ni kan njuta och få glädje av. I vår butik kan du komma in för inspiration och tips på vad du behöver. Vår kunniga personal kan hjälpa dig med belysning, fiskar, växter och annat som är viktigt att ha koll på såsom syrepumpar, kolsyretuber, val av akvarie, aquascaping och mycket mer! Hela vattenvärlden kan vi hjälpa er med. En del vill bygga sitt akvarie med en viss typ av stil eller design och till det har vi både dekorationsprodukter, rötter, stenar och akvariemossa (javamoss, creepingmoss, christmasmoss och sötvattentång). 

Ett akvarium med sötvattenfisk är också en väldigt bra möjlighet för barn att lära sig att ta hand om djur. Både genom att se till att fiskarna har det bra och lever i en bra miljö med hjälp av yta och växter, men även att barnet kan hjälpa till med städning och matning. 

Vi har bland annat:
- Ciklider
- Nanofiskar
- Rofiskar

Våra Ciklider kommer från Sydamerika och Afrika.

Visste ni att det även går att beställa fiskar?

Är det någon speciell fisk ni är ute efter som vi inte har i butiken så fråga personalen. För det mesta så kan vi beställa till er.