Hunddagis i Lomma

Öppettider
Mån – Fre 6.30-18
Lördag, Söndag Stängt
STÄNGT röda dagar, midsommardagen, juldagen och nyårsdagen

Vi tar hand om din hund med omtanke och kärlek

Gå till jobbet med gott samvete

På Zoogigantens hunddagis i Lomma ger vi alla hundar det lilla extra för att vistelsen ska bli en positiv och berikad upplevelse. Här får alla hundar dela på stora boxar och hitta några nya goda vänner. Dagarna varieras med rastpromenader, aktiveringstid i våra hagar, fritt boxhäng med boxkompisarna och personalen. Vi erbjuder frukost och middag från Hills om så önskas, färska tilltugg, kloklippningar och spa, allt efter hundens önskemål.

Lyx för alla hundar

Vi ser till så att det finns något extra för alla hundar på vårt hunddagis. Har du några önskemål, tveka inte att fråga! Lunch för de bästa serveras från Hills foder efter ert val. Välj fritt efter vad som passar just er hund från sortimentet. Här kan du välja mellan grainfree, päls och glamour, smakupplevelser, viktminskning, höfter och leder, valpmat och många andra sorter.

Belöningsbaserad filosofi

Personalen som driver hunddagiset har bred kunskap och utbildning. Med en belöningsbaserad filosofi arbetar vi utifrån värdeorden trygghet, rutiner, respekt och kvalitet. Hos oss är din hund i trygga händer varje dag.

Är du intresserad av vårt hunddagis?

Vi har många intresseförfrågningar och kan inte återkoppla till er om möjligheter förrän det är aktuellt med en eventuell prövning. Möjlighet till plats för hunden avgörs av många kriterier och vi kan därför inte heller på förfrågan ge svar om aktuell köplats eller liknande frågor.

Lita på oss - vi vill alltid det bästa för din hund

Allt för din hund

En bra vistelse

För att skapa harmoni och trygghet för våra vänner på vårt hunddagis finns Adaptil. Det minskar eventuell oro över deras nya vardag och vänner. Nära den nya lyan finns Adaptil doftavgivare för en harmonisk vistelse.

Snacks och belöning

Vi serverar självklart de mest välsmakande och nyttiga mumsbitarna efter era önskemål till hunden. Med nyttiga gourmetbitar blir ankomsten och vistelsen ännu mer motiverande för er bästa vän.

Kloklippning och spa

Vi har egna professionella trimmare och personal för kloklippning. Vi underhåller hundens klor regelbundet om så önskas och vill du beställa en behandling från vår salong kan vi enkelt boka in detta under tillgängliga tider. När du sen hämtar din vän kommer du att få hem hunden nytrimmade och fin.

Hitta till vårt hunddagis

Hitta hit

Det är enkelt att hitta hit. Vi finns precis vid motorvägen mellan Malmö-Göteborg. 10 minuter från Lund, Malmö och Staffanstorp. Välkommen till oss!

Schema för dagen

På vårt hunddagis arbetar vi för att göra det bästa för er hund. Vardagarna anpassa efter den enskilda individens behov och förmåga. Tveka inte att fråga om du har frågor eller speciella önskemål.

Schema för dagen

Kloklippningar, aktiveringar, mys och annat spektakel utförs vid varierande tidpunkter.

06:30 – 09:00 – Ankomst – Möt upp med Djurvännerna på Zoogiganten

09:30 – 11:30 – Förmiddagsrastning i rastgård eller promenad, tillsammans med boxkompisarna

11:30 – 12:30 – Lunchen serveras följt av lunchvila

12:30 – 14:30 –Eftermiddagsrastning och aktivering

14:00 – 15:00 – Boxhäng – Umgås med boxkompisarna och personalen

12.30 – 18:00 – Avhämtning – En nöjd hund hämtas upp av sina älskade människor

Säkerhet

För hundarnas trygghet finns modern utrustning för larm, övervakning, brand, samt goda rutiner vid utcheckning.

Entré och ankomst är försedd med övervakningskamera, RFID ankomstsystem samt larm för att försäkra att hundarna på dagiset är säkra under hela vistelsen.

Brandsystem och rutiner är etablerade med brandvarnare, flertalet släckare, uppringningssystem för jourhavande, och flera utrymningsvägar.

Utcheckning av hundar måste ske av ägargodkänd person vid uppvisande av godkänd identifikation. Är personalen i tvivel lämnas inte hunden ut om informationen inte stämmer överens.

Bra att veta

Rastning
Vovven skall vara rastad innan ankomst till hunddagiset.

Löptikar
För gruppens stabilitet kan löptikar ej vistas på hunddagiset.

Vaccinering
Din hund skall vara vaccinerad och kopia på vaccinationsintyg skall tillhandahållas hunddagiset.

Försäkring
Din hund skall vara försäkrad och kopia på försäkringsintyg skall tillhandahållas hunddagiset.

Sjukdom, ohyra, diarré, kräkningar, nedsatt allmäntillstånd
Är din hund dålig av någon anledning får den ej vistas på hunddagiset. Din hund måste vara symptomfri i minst 24 timmar innan inträde till hunddagiset.

Läs mer under våra villkor.

Priser

Heltid
Mankhöjd upp till 45 cm 3395:- /månad
Mankhöjd från 45 cm 3695:- /månad

Deltid 2-3 dagar/vecka
Mankhöjd upp till 45 cm
2 utvalda veckodagar, 1695:- /månad
3 utvalda veckodagar, 2395:- /månad

Mankhöjd från 45 cm
2 utvalda veckodagar, 1895:- /månad
3 utvalda veckodagar, 2595:- /månad

Priserna varierar på grund av JBV (jordbruksverkets) lagar om utrymme/individ anpassat efter mankhöjd.

Priserna inkluderar

  • Gratis kvalitetsfoder från Hills
  • Löpande kloklippningar
  • Full hunddagis-service
  • 20% Rabatt på alla tjänster i Djursalongen
  • 15% Rabatt på friskvård och rehab
  • 5% Rabatt i butiken
  • Kvalitets-belöningsgodis under dagarna

Allmänna villkor

Vårt löfte

Vi kommer alltid att se till djurets bästa efter vår kunskap, erfarenhet och den information ni gett oss. Är vi osäkra gällande djurets beteende, hälsa eller annat kommer vi att i första hand kontakta er. Är ni inte kontaktbara kommer vi agera efter vår yttersta omvårdnad till djuret.

1. Tider

Avlämning

Ankomst på morgon från 06:30 – 09:00.
Hunden skall vara rastad vid avlämning. Hunden lämnas över till ZooGigantens personal som sedan sätter hunden i sin box.

Avhämtning

Avhämtning sker senast 18:00, med undantag för mellan kl 11.30-12.30 då hundarna har sin lunchvila.
Om annan än ägare skall hämta måste detta meddelas. Ingen hund lämnas ut till icke godkänd person. Ta med Id-handling vid avhämtning för att styrka din identitet.

Försenad avhämtning

Avhämtning efter 18:00, debiteras 200kr/tillfälle. Ägare måste tillfråga butikens personal om utlämningshjälp.
Avhämtning efter 19:00 debiteras 500kr/tillfälle.
Försenad avhämtning efter 19:30 debiteras 1000kr och ZooGiganten tar ansvar för din hund till nästa påbörjad dag eller tills överenskommen upphämtningstid.

Semester

Dagisplatsen är tillgänglig för dig under er semester om så önskas. Det går inte säga upp sin dagisplats tillfälligt för semester.

Röda dagar

Röda dagar räknas som söndagar då dagiset håller stängt. Röda dagar räknas efter allmänt kända röda dagar, Nyårsdagen, trettondedag jul, långfredagen, påskafton, påskdagen, annandag påsk, första maj, Kristi himmelfärdsdag, nationaldagen, midsommarafton, midsommardagen, alla helgons dag, julafton, juldagen, annandag jul, nyårsafton.

2. Försäkring, olycka, sjukdom, ohyra

Veterinärvårdsförsäkring

Din hund måste vara veterinärvårdsförsäkrad för att vara på dagiset.

Intyg försäkring

Kopia på hundens försäkringsintyg lämnas till ZooGiganten innan första dag på dagiset eller vid inskrivningen.

Vid olycka/skada

Om hunden blir skadad och vi bedömer att någon form av vård krävs kommer vi i första hand kontakta dig för råd. Är situationen akut och vård krävs omgående kommer vi ta hunden till närmsta veterinärmottagning/djursjukhus.

Ersättning vid olycka/skada

Om hunden förolyckas eller skadas under vistelsen på hunddagiset är ZooGiganten ersättningsskyldiga för uppkomna skador, men endast då skadorna kan påvisas komma från bristfälligheter av lokal, bristande tillsyn, eller annan oaktsamhet från hunddagisets sida. Ersättning utgår upp till det belopp som inte täcks av hundägarens försäkring. Är hunden mot förmodan inte försäkrad står ägaren för alla kostnader relaterade till olyckan.

Skadad hund

En skadad hund kan i särskilda fall få lov att vistas på hunddagiset. Det är ZooGigantens personal som avgör om detta går att hantera utifrån hundens bästa. Ingen ersättning utgår vid förlorade dagar p.g.a. skada.

Sjuk hund

Sjuka hundar får ej vistas på hunddagiset. ZooGiganten är ej ansvarig för eventuella uppkomna sjukdomar och ej ersättningsskyldiga vid någon form av sjukdom.

Diarré, Kräkningar, Nedsatt allmäntillstånd

Om din hund har diarré, kräkningar eller nedsatt allmäntillstånd får denna ej vistas på hunddagiset förrän 24 timmar efter att den är konstaterat symptomfri.

Sjukdom under vistelse

Om hunden blir sjuk under vistelsen kommer denna först sättas separat för att skydda andra från att bli smittade. Bedömer vi att någon form av vård krävs kommer vi i första hand kontakta dig för råd. Är situationen akut där omgående vård krävs kommer vi ta hunden till närmsta veterinärmottagning/djursjukhus. Avgiften för veterinärbesöket bekostas hundägaren.

Ohyra

Hundar med någon form av ohyra får ej vistas på dagiset. Detta skall behandlas med fullständig komplett behandling innan de återkommer tillbaka till dagiset. Ingen ersättning utgår vid förlorade dagar p.g.a. ohyra.

3. Vaccinering

Krav på Vaccinering

Följande vaccineringar krävs samt skall vara uppdaterade för att våra gäster skall vistas hos oss.
DHPPI – valpsjuka, hepatit, parvo och parainfluensa, inte äldre än 3:e år.
PI eller KC – Parainfluensa inte äldre än 1år.

4. Hundgrupper & inskolning

Grupphållning

Vårt dagis har boxar som är avsedda för grupphållning för 2-4 hundar. Därför krävs det att din hund fungerar i grupp. Detta ger rymlighet för individen och en mer stimulerande vardag för hundarna. 

Inskolning

Innan hunden börjar gör vi en inskolning för att se så hunden fungerar bra med de tilltänkta kompisarna och trivs i vår miljö. Det är uteslutande ZooGiganten som avgör om hunden kan börja på hunddagiset.

Nytt eller tillfälligt problem i gruppen

Om det plötsligt blir problem i gruppen och din hund inte längre passar in, kommer vi göra allt för att försöka få en lösning på problematiken. Om situationen inte kan lösas kan ZooGiganten säga upp avtalet med omedelbar verkan. Detta för att säkerställa er och andra hundars säkerhet.

5. Löptikar

Löptikar

Löptikar får ej vistas på hunddagiset. Ingen ersättning utgår under denna period.

6. Foder

Gratis Foder

Vi tillhandahåller valfritt foder från Hills som finns i sortiment i butiken. Detta får endast brukas på hunddagiset. Vi bjuder på frukost och lunch efter önskemål

Eget foder

Önskar du bruka ditt egna foder finns det 15 kg fodertunna för er förvaring. Vi utfodrar efter överenskommelse med dig.

7. Rastning

Individuell anpassning

Dagens aktiviteter anpassas efter väder och vind samt hundarnas egna kapacitet och vilja. Hundar som inte trivs i regn och vind tas hänsyn till och anpassas till deras förmåga. Hundar med mer energi och väderbestånd får mer utetid. Hundarna grupperas efter individernas förutsättningar att fungera med varandra, lugna och försiktiga hundar går med varandra och mer aktiva hundar går med varandra, självklart tas hänsyn till ålder och storlek med mera.

Vid dåligt väder

Vid dåligt väder, då det inte är optimalt att vistas utomhus, utförs andra aktiviteter inomhus och lite mindre utomhusaktivitet. Utomhusaktivitet är obligatoriskt för rastning. Övrig tid utförs bland annat fritid med öppna boxar och umgänge med grannarna då vi öppnar upp boxar med fungerande grupper där de har tillgång till fler utrymmen och umgänge med personalen samt en 200kvm rastgård.

Boxarna

Boxarna och storlek på hundgruppen följer jordbruksverkets regler gällande utrymme vid hållande av hundar på hunddagis.

8. Force Majeure

Förhinder att bedriva hunddagis, Force Majeure.

Om vi mot förmodan inte klarar av att tillgodose löftet om dagisplats, återbetalas er dagkostnad genom avdrag på kommande faktura. Vid förhinder kommer vi snarast möjligt meddela er genom era angivna kontaktuppgifter.

9. Betalningsvillkor och priser

Pris

Aktuella priser hänvisas till hemsida https://zoohotell.zoogiganten.se/hunddagis-2/

Pris beroende på mankhöjd

Priser varierar efter mankhöjd då jordbruksverket ställer större krav om utrymme för större hundar. Hundar med mankhöjd upp till 45cm håller vi i grupper mellan 3-6 hundar beroende på största hundens mankhöjd och gruppens möjlighet till antal flockmedlemmar. Hundar med mankhöjd över 45cm håller vi i grupper mellan 2-4 hundar beroende största hundens mankhöjd och gruppens möjlighet till antal flockmedlemmar. Vi arbetar medvetet för att se till att alla individer i gruppen ska känna sig till pass och ha tillgång till eget utrymme i sin box.

Månadsabonnemang

Betalning sker i förskott och på månadsbasis. Exempelvis betalas månad februari senast den sista helgfria dagen i januari.

Första fakturan, efter inskolning, bruten månad

Efter inskolningsperioden avgörs om din hund passar i den befintliga flocken och betalning utgår från första inskolningsdagen till sista dagen i månaden. Summan beräknas på månadens resterande antal helgfria dagar, multiplicerat med månadens dygnskostnad (månadskostnad/antal helgfria dagar).

Avgifter och inköp

Köp från hunddagiset och avgifter faktureras på nästkommande månads faktura.

Prisändringar, pågående månadsabonnemang

Prisändringar meddelas senast 8 veckor innan de börjar gälla.

Utebliven betalning

Vid påminnelse debiteras 75kr/fakturapåminnelse. Är betalning inte genomförd senast 1 månad efter sista betalningsdatum förloras dagisplatsen.

Uppsägning av dagisplats, hundägare

Uppsägning skall ske med minst en månads uppsägningstid. Uppsägningstiden startar alltid att gälla den första dagen i kommande månad. Om du säger upp din plats den 15maj bli då din uppsägningstid juni månad.

Uppsägning av dagisplats, ZooGiganten

Vid särskilda skäl kan ZooGiganten säga upp dagisplats med omedelbar verkan. Vid uppsägning får du alltid kvarvarande betalda dagar utbetalt med månadens aktuella dagavgift (månadskostnad/antal helgfria dagar)

Ändring av villkor

Zoogiganten har rätt att ändra befintliga villkor, vilket du alltid i samband med detta, under perioden 4 veckor efter ändrade villkor, har rätt att säga upp din plats med omedelbar verkan.