Djurbutik i Malmö

Öppettider
Mån–Fre 10-18
Lör-Sön 11-16

Välkommen till Malmö

Vi är experterna och det är därför du ska komma till oss. Vår personal brinner för djur och det är ett stort personligt intresse för dem, vilket gör att kunskap och engagemang går hand i hand. Vi kan ge dig de råd och tips som du behöver när du antingen köper djur eller kompletterande produkter. Vår breda men ändå nischade kompetens skapar förtroende och trygghet. Behöver du hjälp med vilken typ av foder din hund eller katt borde ha, vad du behöver till din första hamster eller fisk eller kanske vilken typ av leksaker din fågel har roligast med - vi finns här för er. Det är också viktigt för oss vart våra djur hamnar och att de djur vi säljer faktiskt får ett bra liv.

Vi är inte som en vanlig djurbutik idag. Vi har en fin tradition av att ha djur och att vi bryr oss om våra djur. Det finns en personlighet som är svår att hitta någon annanstans.

Hitta till oss

Det är enkelt att komma till oss, både via bil och kollektivtrafik. Åker du kollektivt kan du ta bussen i Malmö till Jägersro center och därefter är det ungefär 5 minuters promenad. Kommer du med bil så har vi parkeringsplats utanför butiken. 

Köp djur hos oss

I butiken har vi olika typer av djur. Vi har en reptilavdelning med grodor, kameleonter och andra reptiler. I vårt djurrum bor småfåglar, gnagare och kaniner. Akvaristikavdelning har även över 100 akvarier fyllda med fisk - allt från den klassiska guppyn till afrikansk malawiciklid eller tuffa fengäddor.

Något gott till din hund

Hos oss kan du hitta hundgodis till alla typer av hundar! Är din hund kräsen? Finsmakare? Eller föredrar hunden och du svenska produkter? I vår Hundsnacksbar kan du hitta unika saker för din hund som du inte kan hitta någon annanstans. Kom in och bli inspirerad!

Leksaker för fåglar

Förutom fåglar har vi även mycket fågelleksaker - det är något som vi satsar mycket på. I butiken har vi en vägg på fem meter med enbart leksaker för fåglar. Såklart har vi även tillbehör men vårt utbud för leksaker är väldigt stort. Behöver du hjälp i djungeln så hjälper vi dig att hitta rätt!