EN UTFLYKT FÖR HELA FAMILJEN

MiniZoo

Kom till oss och klappa getter och kaniner

Vårt härliga minizoo hittar ni på vårt djurcenter i Lomma. Det är ett uppskattat utflyktsmål för både stora och små djurvänner. Här är man välkommen att komma in till djuren i vårt stall. Att få lära känna djuren som bor på vår lilla bondgård gör verkligen underverk för humöret. Klappa gärna våra kaniner och hälsa på de busiga getterna. Men tänk på att vara lugn och ta det försiktigt med våra djur.

En utflykt för hela familjen

För både stora och små har vi kakor och glass som ni kan fika samtidigt som ni njuter av den friska luften och getternas bräkande. För stora har vi olika typer av kaffe. Välkommen in i vår butik för en mysig stund på landet. 

Hitta till oss

Det är enkelt att hitta hit. Vi finns precis vid motorvägen mellan Malmö-Göteborg. 10 minuter från Lund, Malmö och Staffanstorp. 

Muta din nya kompis

Vill du bli kompis extra snabbt med djuren har vi automater där du kan köpa pellets. Då kan du muta dig till kärlek från getterna. Bredvid vårt minizoo hittar ni vår zoosalong och vårt djurhotell. Passa även på att rasta hunden eller papegojan när ni är hos oss.

Detta hittar du i Lomma

Djursalong

I vår salong, på bekvämt avstånd från både Malmö och Lund, erbjuder våra professionella hundfrisörer ett brett utbud av tjänster för hund, katt och smådjur. Vi kan hjälpa er med olika typer av klippning av päls, kloklipp och bad.

Veterinär

På kliniken tar vi emot hundar, katter, kaniner, och gnagare. Vi erbjuder ett brett utbud av kompetens och tjänster. Vi erbjuder bl. a vaccinationer, besiktning, pass och medicinska utredningar.

Hunddagis och hotell

Låt djuren hemestra när du tar en semester. Vårt djurhotell ser till att ditt djur också njuter och har det bra. Vi har även dagis under vardagar för dig som behöver passning av din hund mitt på dagen.

Kurser

Något av det bästa vi vet är att få dela vårt djurintresse med andra. Därför anordnar vi roliga och informativa kurser för alla djurvänner! Vi erbjuder kurser både på plats hos oss och online.