Nytt Djurcenter i Lomma

Öppettider
Mån–Fre 10-18
Lör-Sön 11-17

Med omtanke och kärlek

Ett center för alla djurvänner

Här finner du en mängd olika tjänster. Vi har t. ex djurhotell, hunddagis, veterinär och djurkurser på plats med våra etologer. Vi har en helhet och hos oss kan du få hjälp med ditt djurs behov hela vägen. Vill du bara komma förbi och rasta papegojan eller hunden så har vi även rastgårdar till bägge. Man kan komma när man vill. Ni som har papegoja kan även gå med i vårt community på Facebook, kolla upp ”Voljären på Zoogiganten”.

Ett nytt Zoogiganten!

Äntligen är Zoogiganten i Lomma återuppbyggt (16 juni 2023) med en ny, härlig, förbättrad djuraffär.
Ett Zoogiganten 2.0 kan man säga, fyllt med djur, ett brett sortiment och massor av kärlek till våra djur.

Vi fortsätter att utveckla vårt djurcenter för att erbjuda de bästa produkterna, gedigen kunskap, omtanke och kärlek till alla djur och djurvänner. Det är vårt syfte, vår vision och målsättning.

Hitta till oss

Det är enkelt att hitta hit. Vi finns precis vid motorvägen mellan Malmö-Göteborg. 10 minuter från Lund, Malmö och Staffanstorp. 

Detta hittar du i Lomma

Djursalong

I vår salong, på bekvämt avstånd från både Malmö och Lund, erbjuder våra professionella hundfrisörer ett brett utbud av tjänster för hund, katt och smådjur. Vi kan hjälpa er med olika typer av klippning av päls, kloklipp och bad.

Veterinär

På kliniken tar vi emot hundar, katter och kaniner. Vi erbjuder ett brett utbud av kompetens och tjänster. Vi erbjuder bl. a avancerad tandvård, mjukdelskirurgi, vaccinationer, besiktning, pass, och medicinska utredningar.

MiniZoo

Hos oss kan ni klappa getter och kaniner i vårt minizoo. Kom hit och lämna er napp! Det är en bra möjlighet för barn att komma i kontakt med djur på ett naturligt sätt. På minizoo hoppas vi att fler får uppleva djur och få en upplevelse och ett gott minne med sig hem.

Hunddagis och hotell

Låt djuren hemestra när du tar en semester. Vårt djurhotell ser till att ditt djur också njuter och har det bra. Vi har även dagis under vardagar för dig som behöver passning av din hund mitt på dagen.

Kurser

Något av det bästa vi vet är att få dela vårt djurintresse med andra. Därför anordnar vi roliga och informativa kurser för alla djurvänner! Vi erbjuder kurser både på plats hos oss och online.