Vi har allt för din gnagare

Köp gnagare, kaniner, foder och tillbehör

Vår gnagaravdelning i Malmö och Lomma

I våra butiker i Malmö och Lomma finner du en särskild avdelning dedikerad till våra fyrbenta små vänner - gnagare och kaniner. Här på Zoogiganten prioriterar vi kvalitet och omsorg när det gäller urvalet av våra djur. Vår gnagaravdelning är hem för en mängd charmerande gnagare och kaniner, vars välbefinnande och hälsa är av största vikt för oss.

Förutom att erbjuda försäljning av dessa underbara små varelser, har vi även ett brett sortiment av tillbehör och nödvändigheter. Från näringsrikt foder till roliga och stimulerande leksaker, allt som behövs för att ditt nya husdjur ska få det bästa möjliga hemmet. Vårt engagerade team är alltid redo att bistå med expertis och råd för att säkerställa att du och ditt nya husdjur får en god start tillsammans​​.

Vi ser fram emot ditt besök och att hjälpa dig hitta din nya lilla vän!

Kontakta Zoogiganten för tips och råd om gnagare

Behöver du tips eller råd om gnagare? Tveka inte att kontakta Zoogiganten – vårt team av experter är alltid redo att hjälpa dig med din gnagarvän!

Gnagarpalatset: Exklusiv inackordering för gnagare

På Zoogiganten i Lomma erbjuder vi en unik tjänst, Gnagarpalatset, för inackordering av gnagare. Vår specialiserade anläggning är designad för att ge dina små vänner en lyxig och omhändertagande vistelse. Våra rymliga, luftiga hagar och burar är utrustade med naturligt ljus och UV-belysning för att främja gnagarnas hälsa. Varje utrymme är fyllt med stimulerande leksaker och naturgrenar, skapande en miljö som inte bara är bekväm utan också fylld av aktivering och nöje för dina gnagare.

Vi tillhandahåller ett brett utbud av snacks och nyttigheter, anpassade efter dina önskemål, inklusive färska ekologiska frukter och grönsaker, hirskolvar, kräckers, nötter och torkade frukter. För gnagare som behöver särskild kost, kan vi anpassa maten efter överenskommelse. Vårt team av kunnig och erfaren personal ser till att varje gnagare får individuell uppmärksamhet och vård, inklusive daglig hälsokontroll och interaktion.

På Gnagarpalatset strävar vi efter att ge varje gnagare en oförglömlig upplevelse, full av kärlek, omtanke och lyxig bekvämlighet​​​​​​​​​​.

Utforska våra artiklar om gnagare

På Zoogiganten är vi passionerade om allt som rör gnagare, och vi älskar att dela med oss av vår kunskap och erfarenhet. I vår samling av intressanta och informativa artiklar hittar du allt från tips om vård och skötsel till fascinerande fakta om olika gnagararter. Vårt mål är att utbilda och inspirera gnagarälskare, vare sig du är en erfaren djurägare eller nyligen välkomnat en ny liten vän i ditt hem.

Dyk in i vår värld av artiklar och upptäck allt som finns att lära om dessa underbara djur. Läs, lär och låt dig förtrollas av gnagarnas fantastiska värld!

Gnagarsalong - skötsel- & omvårdnadstjänster

På vår Gnagarsalong i Lomma erbjuder vi professionella skötsel- och omvårdnadstjänster speciellt anpassade för gnagare, inklusive kaniner och marsvin. Vi förstår att dessa små varelser är viktiga familjemedlemmar och förtjänar all den kärlek och omsorg som de kan få. Våra tjänster inkluderar allt från stilfull klippning till grundlig pälsutredning och kloklippning.

Vi är engagerade i att se till att din gnagande vän ser och känner sig sitt allra bästa. Våra kunniga och erfarna skötare ser till att varje besök blir en behaglig upplevelse för ditt husdjur, där vi betonar vikten av omsorg och välbefinnande. Så oavsett om det är dags för en komplett makeover eller bara en enkel kloklippning, är vårt team här för att ta hand om din gnagare med den högsta standarden av professionell vård. Boka en tid idag och låt oss skämma bort din lilla pälsklädda vän!

Skötselråd för gnagare och kaniner

På Zoogiganten förstår vi hur viktigt det är med rätt skötsel för att din gnagare eller kanin ska må bra och trivas i sitt hem. Därför har vi noggrant samlat ihop en mängd värdefulla skötselråd och tips som täcker allt från grundläggande vård till mer specifika behov. Våra råd är utformade för att ge dig all den kunskap du behöver för att ge din lilla vän den bästa möjliga omsorgen.

Läs våra omfattande skötselråd och börja resan mot en lyckligare och hälsosammare tillvaro för ditt husdjur. Låt oss hjälpa dig att ge din gnagare eller kanin det bästa livet!

Skötselråd Dvärghamster

Skötselråd Dvärghamster

Så kul att du vill veta mer om oss dvärghamstrar. Vi är ett gäng ganska olika små vänner av olika arter – men vi ska försöka få till ett gemensamt skötselråd här.
Skötselråd Guldhamster

Skötselråd Guldhamster

Hej kompis! Så kul att du vill veta mer om oss guldhamstrar. Vi är fantastiska små djur som hittar på mycket kul. Hoppas du kan skapa en riktigt fin värld i min bur, då jag blir riktigt glad.
Skötselråd Kanin

Skötselråd Kanin

Visste du att jag kan bli mellan tio och tolv år gammal? Det finns många olika kaninraser. En del är jättestora och väger nästan tio kilo, andra är jättesmå.