Privata hundkurser

Hundkurser

Kurser i Skåne för dig och din bästa vän

Något av det bästa vi på Zoogiganten vet är att få dela vårt djurintresse med andra. Därför anordnar vi roliga och informativa kurser för alla djurvänner! Vi garanterar dig och ditt djur ett respektfullt bemötande anpassat efter era förutsättningar. Våra kursledare har gedigen utbildning och praktisk erfarenhet. Samtliga kurser är självklart belöningsbaserade. Kursernas instruktörer arbetar med en fot i forskning om hur inlärning fungerar, och en fot i känslan för varje individs behov. Skrik, skrän och hårda tag är inget som vi sysslar med. Gå kurs hos oss i Skåne eller online; kurser i toppklass med välutbildade instruktörer.

Jag som driver Nyméri Hundperspektiv heter Karin Nyméri.Jag har jobbat professionellt med hundar i över tio år och älskar att lära mig mer om hundar och hundträning lika mycket nu som när jag precis startat.

Privat hundkurs

Intresseanmälan till en privat hundkurs

Med fokus på välfärd för djur

Vi försöker kontinuerligt arbeta med samspel med omvärlden på olika nivåer. Vi arbetar med att få en mer hållbar verksamhet, det är en viktig fråga för oss som alltid finns i vårt medvetande - både vid stora som små frågor. Det är viktigt för oss att värna om det lokala och att använda oss av privata uppfödare. Hela vårt existensberättigande grundar sig även i samspelet, med fokus på relationen mellan djur, natur och människa samt förståelse för samexistens.

Vi bidrar med kunskap

Vårt bidrag till samspelet är att ge kunskap och hjälp till våra kunder, besökare och gäster för att tillsammans skapa en så bra tillvaro som möjligt för djur tillsammans med sina människor. Vi har tre viktiga punkter ur djurens perspektiv som vi alltid pratar med våra kunder om.

Förståelsen för djur och natur

Empatin för djuren växer när relationen är ömsesidigt respektfull. Genom att ha egna djur lär man sig att förstå omvärlden och få en bättre känsla och förståelse för djur och natur. Djuren blir en del av familjen och hemmet och ska bli behandlat därefter. Denna känsla och synsätt är viktig för vår fortsätta utveckling i världen. Kontakten med djur och natur är viktig och är något vi som människor har med oss genom historien. Vi är vana vid att ha djur men ju mer vi har flyttat in i städer och urbaniserat desto mer har vi tappat kontakten till naturen och med det även en del av den respekt och förståelse för djur och natur som vi hade.

Förståelsen för detta börjar med det lilla. Med en liten hamster, en vandrande pinne eller en fisk. Förståelsen för liv i ett större perspektiv. Och vår samverkan och samlevnad tillsammans, i samma värld.