Djurbutik Staffanstorp

Öppettider
Mån–Fre 10-18
Lör 11-16
Sön Stängt (Jun-Aug)

Upptäck djurens värld hos Zoogiganten

Välkommen till Zoogiganten, din djurbutik i närheten av Staffanstorp där vi tar djurens värld på största allvar. Hos oss hittar du allt du behöver för dina husdjur, oavsett om det gäller hundar, katter, smådjur, fåglar, fiskar eller reptiler. Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter och tjänster som täcker alla aspekter av djurvård. Vårt engagemang för djurens välmående och vår strävan efter att ge dig och dina djur god service är alltid vår högsta prioritet.

Varför välja Zoogiganten?

När du väljer Zoogiganten, väljer du en djuraffär som värdesätter djurens välbefinnande. Vi erbjuder högkvalitativa produkter och expertis som gör oss till en av de bästa djuraffärerna i närheten av Staffanstorp.

Fördelar med att handla hos oss:

  • Brett utbud av produkter för alla djur
  • Kompetent och vänlig personal
  • Strategiskt läge nära både Staffanstorp och Malmö
  • Regelbundna erbjudanden och kampanjer

Hitta till oss

Det är enkelt att komma till oss, både via bil och kollektivtrafik. Åker du kollektivt kan du ta bussen i Malmö till Jägersro center och därefter är det ungefär 5 minuters promenad. Kommer du med bil så har vi parkeringsplats utanför butiken.

Stort utbud av tillbehör

Zoogiganten erbjuder ett stort sortiment av tillbehör för alla typer av djur. Från burar och leksaker till akvarium och klösträd – vi har allt du behöver för att skapa ett bra hem för dina djur. Vi fokuserar på att tillhandahålla produkter av hög kvalitet som både du och dina husdjur kan lita på. Oavsett om du har en hund, katt, fågel eller ett smådjur, hittar du de rätta produkterna hos oss för att göra deras vardag både trygg och stimulerande.

Hunddagis och hotell för djur

Zoogiganten har inte bara produkter, utan även tjänster som gör livet enklare för dig och dina djur. Vi har både hunddagis och hotell för djuren, där vi tar hand om dina älskade husdjur när du behöver det. Vårt hunddagis är perfekt för dig som har en hektisk vardag och vill säkerställa att din hund får den motion och omsorg den behöver. Vårt djurhotell erbjuder en trygg och bekväm plats för dina djur att bo på medan du är bortrest. Med kunnig personal och högkvalitativa faciliteter kan du känna dig trygg med att dina djur får bästa möjliga vård och uppmärksamhet hos oss.

PÄLSUTREDNING & BAD FÖR KATT | Endast 699 kr! - Zoogiganten

Djursalong för de flesta husdjur

Zoogiganten erbjuder också en professionell djursalong där dina husdjur kan få den vård och omsorg de förtjänar. Vår djursalong är utrustad för att hantera allt från enkla bad och borstningar till mer omfattande pälsvård och klippningar. Våra erfarna stylister är kunniga inom olika rasers specifika behov och ser till att ditt djur inte bara ser bra ut utan också mår bra. Vi använder högkvalitativa produkter som är skonsamma mot djurens hud och päls. Oavsett om du har en hund, katt eller annat husdjur, kan du lita på att de får en förstklassig behandling hos oss.

KURS - UNGHUNDSKURS | Endast 2100 kr! - Zoogiganten

Våra djur

På Zoogiganten är vi stolta över att kunna erbjuda ett brett urval av djur för dig som letar efter ett nytt husdjur. Vi har allt från smådjur som kaniner och hamstrar till fåglar, fiskar och reptiler. Alla våra djur är noggrant omhändertagna av vår erfarna personal som säkerställer att de får den bästa möjliga vården och omsorgen. Vi ser till att alla djur är friska och välmående innan de kommer till sitt nya hem. När du köper ett djur hos oss kan du vara trygg med att du får ett djur som är väl omhändertaget och redo att bli en del av din familj.