Djurbutik Lund

Öppettider
Mån–Fre 10-18
Lör 11-16
Sön Stängt (Jun-Aug)

Varmt välkommen till oss

Välkommen till Zoogiganten, din djurbutik i närheten av Lund som erbjuder ett brett sortiment för alla dina husdjurs behov. Vi brinner för att hjälpa dig och dina älskade djur på bästa möjliga sätt. Oavsett om du har en hund, katt eller något annat smådjur, hittar du allt du behöver hos oss.

Varför välja Zoogiganten?

Brett sortiment:
Hitta allt du behöver för hund, katt och smådjur.

Kvalitetsprodukter:

Vi erbjuder endast de bästa produkterna för ditt djur.

Kunnig personal:
Vår personal är alltid redo att hjälpa dig med råd och tips.

Hitta till oss

Det är enkelt att komma till oss, både via bil och kollektivtrafik. Åker du kollektivt kan du ta bussen i Malmö till Jägersro center och därefter är det ungefär 5 minuters promenad. Kommer du med bil så har vi parkeringsplats utanför butiken.

Foder för hund/katt

Hos Zoogiganten förstår vi vikten av att ge din hund eller katt det bästa fodret. Vi erbjuder ett brett urval av högkvalitativa foderprodukter från ledande märken som möter näringsbehoven hos både hundar och katter. Oavsett om du har en valp, vuxen hund, kattunge eller äldre katt, hittar du rätt foder hos oss. Vi hjälper dig att välja det bästa fodret baserat på ditt husdjurs ålder, storlek och behov.

Leksaker till smådjur

Smådjur behöver också stimulans och lek för att må bra. På Zoogiganten har vi ett stort utbud av leksaker för kaniner, hamstrar, marsvin och andra smådjur. Våra leksaker är tillverkade av säkra och hållbara material som uppmuntrar till lek och motion. De hjälper till att hålla ditt djur aktivt och mentalt stimulerat. Välj bland gnagarvänliga produkter, roliga tunnlar och hjul.

Dammar och tillbehör

För dig som har eller planerar att anlägga en damm erbjuder vi ett omfattande sortiment av produkter och tillbehör i vår butik. Hos oss finns allt du behöver för att skapa och underhålla en vacker och hälsosam damm, inklusive pumpar, filter, växter och dekorativa element. Våra tillbehör säkerställer att ditt vattenekosystem fungerar optimalt och även att dina dammdjur och växter trivs. Vi hjälper dig att hitta rätt produkter för att skapa en harmonisk och attraktiv damm.