Sötvattenfiskar, saltvattenfiskar eller en damm till trädgården? Vi har koll på allt mellan yta och botten.

Akvaristik

Experter på akvaristik

Kom in i en helt ny värld under vattenyta hos oss. Här hittar ni fiskar, växter och allt annat som lever i allt från saltvatten till sötvatten, ni kan hitta tillbehör så som akvarium, mat, vattenväxter, koraller, ja helt enkelt allt mellan vattenytan och botten. 

Vi har kunnig och kompetent personal som gärna hjälper er. De har mycket erfarenhet inom akvaristik och kan svara på de flesta av era frågor.

Under ytan

Sötvattenfisk

Vår kunniga personal kan hjälpa dig med belysning, fiskar, växter och annat som är viktigt att ha koll på såsom syrepumpar, kolsyretuber, val av akvarie, aquascaping och mycket mer.

Läs mer

Dammar

Hos oss kan ni få hjälp att skapa en flytande dröm i er trädgård. Vår kunskap inom detta är bred och vi kan hjälpa er med kvalitetsprodukter och kompetens.

Läs mer

Saltvattenfisk

Hos oss kan du hitta allt från lägre levande djur (sjöstjärnor, sniglar, sandvändare, eremiter, putsarräkor) till saltvattenfiskar, mjukkoraller och stenkoraller.

Läs mer

Visste ni att det även går att beställa fiskar?

Är det någon speciell fisk ni är ute efter som vi inte har i butiken så fråga personalen. För det mesta så kan vi beställa till er.