Sötvattenfiskar, saltvattenfiskar eller en damm till trädgården? Vi har koll på allt mellan yta och botten.

Akvaristik

En värld av akvaristik hos Zoogiganten

Kom in i en helt ny värld under vattenyta hos oss på Zoogiganten. Här hittar ni fiskar, växter och allt annat som lever i både saltvatten och sötvatten. Ni kan hitta tillbehör så som akvarium, mat, vattenväxter, koraller, ja helt enkelt ett brett utbud av allt mellan vattenytan och botten som finns inom akvaristik.

Experter på allt inom fiskar, akvarium och dammar

Hos Zoogiganten har vi kunnig och kompetent personal inom akvaristik som gärna hjälper er. Vi har mycket erfarenhet inom akvaristik och kan svara på de flesta av era frågor. Våra experter är passionerade om allt från installation av akvarier till skötsel och underhåll, vilket garanterar att ni får de bästa råden för era specifika behov. Vi håller oss ständigt uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna inom akvarievärlden, så att ni alltid kan känna er trygga med den information och service ni får.

Under ytan

Sötvattenfisk

På Zoogiganten har vi ett engagerat team som är redo att hjälpa dig med allt från belysning till rätt val av akvarier för dina sötvattenfiskar. Våra experter kan guida dig i valet av syrepumpar och kolsyretuber för att upprätthålla en sund vattenmiljö för både fiskar och växter. Vi förstår vikten av korrekt belysning, som inte bara förhöjer ditt akvarium utan även stödjer växternas och fiskarnas hälsa. Dessutom erbjuder vi rådgivning om aquascaping, en konstform där du skapar en naturligt inspirerad vattenvärld som är både estetiskt tilltalande och funktionell.

Med vår hjälp kan du skapa ett levande akvarium som inte bara är en fröjd för ögat, utan också en hållbar miljö för dina fiskar och växter.

Läs mer

Dammar

På Zoogiganten kan ni få hjälp att skapa en fantastisk damm i er trädgård. Vårt team har bred kunskap inom dammbygge och kan erbjuda både kvalitetsprodukter och expertis för att förverkliga er vision. Vi stödjer er genom hela processen, från design och val av material till installation och underhåll. Med vår hjälp kan ni skapa en flytande dröm som inte bara blir en vacker trädgårdsdetalj utan också en fristad för lokalt djurliv.

Låt oss hjälpa er att skapa en damm som blir en naturlig och avkopplande del av er utomhusmiljö.

Läs mer

Saltvattenfisk

Hos oss hittar du ett brett utbud av saltvattenfisk. Vi erbjuder allt från sjöstjärnor, sniglar, sandvändare, eremiter, till putsarräkor, vilka alla bidrar till ett dynamiskt och hälsosamt ekosystem i ditt akvarium. Dessutom kan du utforska vårt sortiment av både mjukkoraller och stenkoraller, som inte bara ger färg och liv åt ditt akvarium men också är vitala för de biologiska processerna under ytan.

Våra experter är här för att vägleda dig genom valet och skötseln av dessa fascinerande saltvattensarter, så att ditt akvarium kan bli så levande och naturnära som möjligt.

Läs mer

Visste ni att det även går att beställa fiskar?

Visste ni att det även går att beställa fiskar? Om ni letar efter en speciell fisk som inte finns i vårt nuvarande sortiment, tveka inte att fråga vår personal. För det mesta kan vi beställa det ni önskar till ett bra pris. Vi strävar efter att möta alla våra kunders behov och göra akvariehobbyn så tillgänglig och anpassad som möjligt